Yoga in Concert

Sinds 2014 organiseert Stichting Five Great Guitars het unieke en sfeervolle theaterprogramma Yoga in Concert: yogalessen in het theater begeleidt door livemuziek. Het zijn intieme luisterconcerten in een ontspannen sfeer en met een rustgevende belichting. Tijdens deze bijzondere concertenserie wordt er in drie verschillende yogalessen aandacht besteedt aan meditatie (ontspanning), pranayama (ademhaling) en asana (houdingen).

foto-5-Yoga-in-Concert-met-het-Ragazze-Kwartet

Het programma kent twee concertreeksen waarvan één in Groningen plaatsvindt en één in de Nederlandse theaters. De Groningse concertreeks is ontwikkelt in samenwerking met Yvonne van den Berg, programmeur van de Oosterpoort. De concerten in Groningen hebben elke keer andere gastmuzikanten. De concerten in de nationale theaters worden muzikaal begeleid door Jan Kuiper en harpiste Iris Kroes.